top of page
Søg
  • Forfatters billedeLykke Jauss Madsen

Glædelig Store BededagGlædelig Store Bededag til alle, foreløbig sidste gang som helligdag., dagen begyndte med et par timer på SMK – Statens Museum for Kunst et rigtig fint sted at komme rundt i kørestol eller som gangbesværet. Derefter tog jeg hjem og spiste de lækreste hjemmebagte hveder. Nu vil jeg nyde resten af fredagen inden jeg i morgen vil arbejde lidt med at finpudse mine foredrag "Livet med en hjælperordning" " Ensomhed og fællesskab samt arbejde videre på. foredraget "Handicap, kærlighed og sexualitet så hvis i mangler et foredrag i løbet af forår, sommer eller måske et senere tidspunkt så tøv ikke med at kontakte mig på jausspsykologi@gmail.com God weekend til alle


/Lykke


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page