top of page
Søg
  • Forfatters billedeLykke Jauss Madsen

Hører politik til på en blog for en psykologisk praksis

Måske har i undret jer over, hvorfor jeg for et par dage siden delte et billede fra et handicappolitisk vælgermøde på min facebookside for min praksis Jauss psykologi. Svaret er ganske enkelt, at jeg i mit virke som psykolog møder mange klienter med funktionsnedsættelse, der ikke modtager den hjælp de har brug for. Det påvirker ofte deres psyke i sådan en grad, at de ender hos mig. Det er ganske enkelt uacceptabelt at man skal ende med at gå ned psykisk i et forsøg på at få den hjælp. man har brug for. Det må vi kunne gøre bedre. Handicapområdet skal have et løft og man skal modtage samme hjælp uanset hvor man bor. God aften til. alle
9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page