top of page
Søg
  • Forfatters billedeLykke Jauss Madsen

121 dage til jul

121 dage til jul, det kan umiddelbart virke som mange dage, men når man skal have hjælpere på job, så det klart her sidst i august jeg anbefaler folk, at lægge deres juleplan. Ved at gøre det i så god tid, sikre man, at de ansatte har tid til at vænne sig til tanken om at skulle arbejde til jul og sandsynligheden for at familien er gået i gang med de store juleforberedelser er også mindre, hvorfor skuffelsen måske bliver mindre, når mor, far, datter eller søn meddeler at de skal arbejde til jul. I mit team kører julen i et fast rul, så mine hjælpere ved flere år ud i fremtiden, hvornår de skal arbejde til jul. Det fungere for mig, det kan være det ikke fungere for dig. For mig at se er det fuldstændig ligegyldigt. Det vigtige er man ude i god tid. Har du styr på din juleplan? Ellers er det måske ved at være tid
38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page