top of page
Søg
  • Forfatters billedeLykke Jauss Madsen

En fantastisk uge

Weekenden nærmere sig med hastige skridt. Jeg har haft en skøn uge med klienter og masser faglighed. At gøre en forskel for andre er fantastisk. At gøre en forskel for andre fordi jeg er lige præcis den jeg er, er bare endnu mere fantastisk.


I dag fredag har jeg haft et spændende møde med Gitte Jensen og Bo Berthel Rottbøll Bay Andersen fra A-priori med henblik på muligt sammenarbejde. Jeg har en masse psykologfaglig viden som jeg synes det er vigtigt at borgere med en BPA-Ordning kender til i deres rolle som BPA arbejdsleder og som jeg meget gerne deler ud af til dem der vil have det. Derfor blev jeg også meget glad, da Gitte og Bo gerne villle høre mere om hvad jeg kunne tilbyde.


Håber på et fremtidigt sammenarbejde.


Er du også nysgerrig på hvad jeg kan tilbyde så er du velkommen til at kontakte mig


Psykolog

Lykke Jauss Madsen

Provst Bentzons vej 74 st

2860 Søborg

tlf 20939767

email Jausspsykologi@gmail.com

www.jausspsykologi.com


Ha en dejlig fredag allesammen48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page