top of page
Søg
  • Forfatters billedeLykke Jauss Madsen

Kursus om LGBT+

Jeg var i går til et meget spændende kursus om LGBBT+.Det var enormt lærerigt og jeg glæder mig til at dykke mere ned i emnet. Jeg blev rigtig glad da jeg i bogen "Kort om LGBT? fandt et kapitel om dobbelt eller trippelminoritet, hvor der blandt andet skrives om fysisk og psykisk handicap. For en person med fysisk eller psykisk handicap kan også være LGBPT+ person. Jeg vil gerne være med til at tage hånd om denne dobbelt eller trippel minoritetsgruppe og derfor deltog jeg i dette kursus. Jeg har stadig meget at lærer i forhold til LGBPT+ men jeg ved meget om fysisk og psykisk handicap og vil altide møde dig fordomsfrit og med et åbent sind. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en at snakke med.


God Lørdag


91 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page